Daca te trezesti dimineata cu dureri musculare ale gambei sau rigiditate la nivelul picioarelor, lipsa magneziului din organism este cauza cea mai probabila. Ar trebui sa incerci sarea epsom pentru ameliorare. Mai multe beneficii chiar aici.

Dureri musculare combatute cu sarea epsom
Baia cu sare Epsom poate fi benefica pentru sportivi, deoarece reduce inflamatia

Dureri musculare ale gambei, carcei sau rigiditate la nivelul picioarelor?

Toate aceste semne de mai sus pot indica lipsa magneziului din organism.

Sarea Epsom va poate ajuta in mai multe moduri decat va puteti imagina. Este usor de gasit si este extrem de usoara. In principiu sarea epsom este de fapt sulfatul de magneziu, avand in compozitie magneziu, sulfat si oxigen.

Inmuierea sarii epsom in apa elibereaza ioni de sulfat de magneziu, care pot fi absorbiti in pielea umana. Sarea Epsom sau sarea de magneziu are numeroase beneficii pentru sanatate. Multi oameni beau apa cu un varf de sare epsom ca o modalitate de a face fata constipatiei. Dar, sarea epsom trebuie folosita pentru constipatie numai sub supraveghere medicala.

Va puteti inmuia picioarele in apa calda infuzata cu sare epsom. Asigurati-va ca va inmuiati picioarele pana la nivelul genunchiului.

Daca o inmuiere cu sare epsom reduce durerea la nivelul picioarelor, atunci indica automat ca aveti deficienta de magneziu. In afara de sare epsom, puteti manca, de asemenea, alimente bogate in magneziu, cum ar fi legumele verzi cu frunze, migdale, nuci, alune si fistic.

Legume verzi cu frunze bogate in magneziu
Legume verzi cu frunze bogate in magneziu

Sare Epsom: Beneficii pentru sanatate pe care nu le poti ignora

1. Beneficii miraculoase pentru persoanele care se confrunta cu dureri de genunchi, dureri de gat sau cu retentia de apa din organism. Magneziul este important pentru peste 325 de functii din organism, de la sanatatea inimii la tensiunea arteriala, sanatatea creierului, a pielii, parului, a functiei hepatice, a functiei renale si a multor alte functii.

Poti cumpara de aici