Cu o serie de beneficii asupra sanatatii si frumusetii tale, este timpul sa folosesti aloe vera si pentru parul tau. Te-ai saturat sa te tot uiti la super-modele si sa le invidiezi buclele frumoase si lucioase? Ei bine, nu mai trebuie sa faci asta. Nu este nevoie sa te grabesti la saloane in care sa petreci mii de minute, la spa-uri si tratamente pentru par. Planta verde care sta in gradina ta poate face minuni parului tau. Da, vorbim de aloe vera.

Gelul translucid detinut de aceasta planta este cunoscut pentru o gama larga de proprietati de vindecare. Cititi mai jos modul in care aloe vera va poate ajuta parul.

1. Balsam natural

Pentru parul deteriorat si uscat, gelul aloe vera este un salvator. Amestecati aceeasi cantitate de aloe vera cu apa apoi turnati amestecul intr-o sticla cu cap pulverizator in care puneti si cateva picaturi de ulei esential. Puteti pulveriza continutul pe par atunci cand este nevoie. De asemenea, puteti amesteca continutul si cu ulei de masline.

2. Cresterea parului

Toata lumea iubeste parul lung. Parul deteriorat si slab tinde sa se rupa usor, ceea ce duce la o lungime a parului mai scurta si la un fir de par mai subtire. Poti invinge acest lucru cu aloe vera. Aceasta este o modalitate naturala de a reduce deteriorarea si pierderea parului.

aloe vera benefic pentru par
Obtineti un par frumos si lung cu aloe vera.